torstai 31. elokuuta 2017

Miksi hankkia crosskart-elämys lahjaksi?

crosskart


Oletko aina unelmoinut siitä että voisit ajaa rallia nopealla autolla, mutta siihen ei ole ollut koskaan kunnon mahdollisuutta? Ei hätää, sillä nyt sinun ei enään tarvitse käyttää omaa mökkitietä turvattoman laittomaan kaahailuun, vaan voit kokea aidon rallin huuman turvallisesti, edullisesti ja vieläpä jopa upeassa ympäristössä!

Crosskartilla pääset ajamaan jopa 150 hevosvoimaisella, vain reilut 300kg painavalla ja jopa 3,5 sekunnissa nollasta saataan kiihtyvällä kilpurilla! Auton tehopainosuhde on niin järisyttävä, että näillä autoilla ajo on enemmän kuin vauhdikasta tarpeen vaatiessa – riippuu siis pitkälti kaasujalastasi!

Crosskart on itsessään pohjoismaissa suosittu laji, joka onkin noussut erittäin suosituksi vuosien myötä. Lajia ajetaan mm. NEZ-tasolla (North European Zone) eli FIAN:n pohjois-euroopan omassa mestaruussarjassa ja eri luokissa. Yleisiä mestaruussarjan luokkia ovat Mini, 85, 125, 250, 650 ja Xtrem.

Tehokas ja kevyt

Turvallinen putkirunkoinen auto on todella tehokas ja kevyt. Auto on suunniteltu erityisesti sora- ja rallipuolelle, mutta sillä voi ajaa myös niin asfaltilla kuin talvisissa olosuhteissa, kuten esim. lumella ja jäällä. Laji vastaa hyvin paljon kartingia, mutta soveltuu huomattavasti laajempiin käyttömahdollisuuksiin. Autoissa käytetään pääsääntöisesti sarjasta riippuen eri teholuokan motocrosspyörien moottoreita ja aina rataan soveltuvia renkaita. Turvallisuus on tärkeässä osassa ja siitä vastaa mm. nelipistevyöt, kuppipenkit ja autoon rakennetut turvakaaret.

Elämyksellisiä vaihtoehtoja on monia tämän lajin ympärillä ja voit helposti valita sinulle tai ystävällesi lahjaksi mieluisan vaihtoehdon. Tässä lajissa on vieläpä hienoa se, että voit myös valita vauhdikkaan elämyksen jakaaksesi sen ystäviesi kanssa! Ja ei hätää, sillä elämyksen kokeminen ei vaadi millään tavalla aiempaa autourheiluhistoriaa koska näihin autoihin pääsee tutustumaan rauhassa. Keräsimme tähän muutaman vaihtoehdon helpottaaksemme sinun päätöstä!

Crosskart-tutustumisajo
Sijainti: Loppi

Elämys sopii parhaiten kun haluat ottaa ensiaskeleen lähemmäksi kohti tätä lajia. Paikanpäällä tutustutaan kalustoon ja käydään läpi yleisiä turvaohjeita. Tämän jälkeen pääset heti kokeilemaan miltä auto tuntuu ja liikkuu aidolla ja turvallisella rallicross-radalla. Tutustu tarkemmin paketin sisältöön tästä.

Crosskart-elämys asfaltilla
Sijainti: Alastaron moottorirata

Oletko maanteiden kuningas? Tämä elämys tarjoaa täydellisen tavan päästellä höyryjä legendaarisella Alastaron moottoriradalla ja kokea uskomaton 150 hevosvoimaisen Speedcar XTREM -auton tarjoama teho! Tämä elämys ei jätä taatusti ketään kylmäksi! Tutustu tarkemmin paketin sisältöön tästä.

Crosskart-elämys neljälle
Sijainti: Lammi

Tämä elämys päästää sinut ja ystäväsi kisaamaan yhdessä vauhdikkailla 620cc nelitahtimoottoreilla varustetuilla crosskart-autoilla! Yhdistetty harjoitus/aika-ajot sekä lopuksi aikojen perusteella ryhmitellyt finaalit. Tästä ei enään elämys autourheilusta nauttivien ystävien kanssa parane! Tutustu tarkemmin paketin sisältöön tästä.

Crosskartia on tarjolla ympäri Suomen ja Elämyslahjojen sivuilta löytää kohtalaisen laajan valikoiman.

Loppuun ainoa varoituksen sana... tähän lajiin jää aivan liian helposti koukkuun!

Lue myös Crosskart - hauskanpitoa ja vauhdin hurmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti